miércoles, 28 de septiembre de 2011

PELOTA VALENCIANA EN LA EDUCACIÓN

Pilota Valenciana i Educació



Actualment a la Universitat d’Alacant estem cursant l’assignatura optativa de Pilota Valenciana. Pensem que aquest és un esport tradicional que deuríem incloure dins la nostra programació d’educació secundaria, ja que ací al País Valencià, si hi ha algun esport que ens caracteritza és aquest.

En aquests moments podem trobar que la Pilota Valenciana apareix en el currículum de primària com a obligatòria i som dels que comparteixen la opinió de que també deuria aparèixer al de secundaria, la raó es que a estes edats trobem el moment ideal per mantenir i continuar amb els continguts de la etapa anterior, al mateix temps treballem altres aspectes apart dels físics com poden ser la historia i la cultura general de les nostres arrels.

2 comentarios:

  1. Disculpen las molestias porque el contenido del articulo se encuentra en valenciano pero creo que todos los alumnos podran entenderlo.
    Con este artículo quiero expresar mi opinión de que en la comunidad valenciana deberíamos conservar nuestros deportes más tradicionales como es la pelota valenciana y seguir el ejemplo de la universidad de alicante y de la universidad catolica de valencia. Porque no se imparte una asignatura de pelota valenciana en la universidad de valencia?? Que os parecería que esta asignatura se desarollara en la universidad? Os gustaria aprender a jugar al deporte valenciano por excelencia?. Espero que dejeis vuestros comentarios y aporteis vuestra opinion personal sobre el tema.

    ResponderEliminar
  2. Per què t'has de disculpar per publicar un post en valencià? El que no acabe de captar és la seua conexió amb l'assignatura. SAlutacions

    ResponderEliminar